Pozvánka AOS 15.10.2016

Pozvánka na Automobilovou orientační soutě O putovní pohár města Příbramě

 Autoklub Příbram připravuje na sobotu 15. října 2016 Automobilovou orientační soutěž. Nejedná se o závody typu rallye, zvítězí posádka, která projede zadanou   trať po komunikacích, uvedených v jednoduchých itinerářích a srozumitelné mapě. Zúčastnit se může každý, kdo si chce zajezdit po okolí Příbramě, umí trochu pracovat s mapou, logicky řešit problémy průjezdu, na jízdách zručnosti ovládá svoje vozidlo, ale hlavně se chce pobavit a ne dohadovat. Nezapomeňte, že se pojede v běžném silničním provozu při dodržování všech pravidel zákona 361/2000 Sb., za porušení se budou přidělovat trestné body. Trať je zvolena s ohledem na začátečníky, zabloudit ne můžete a o nevšední zážitky nebude nouze. S celým kolektivem pořadatelů se na Vás těším v sobotu 15. října 2016 v prostorách hasičárny na Březových Horách a všem Vám přeju hodně soutěžního štěstí !

Ředitelka soutěže s kolektivem

Ředitelství soutěže :

Ředitel:Zdeňka Šenkýřová
Hlavní rozhodčí: Blažej Nusl
Vedoucí tratě: Luděk Mácha

Časový rozvrh:

Přejímka: restaurace Kulturní dům Příbram od 8.00 hod.
Rozprava:                                                          8.30 hod.
START:                                                              9.00 hod.

Vyvěšení výsledků: hodinu po dojetí poslední posádky (předpoklad 15.00)

Slavnostní vyhlášení a předání cen:                 16.00 hod.

Vymezení prostoru pro soutěž:
 Soutěž vede těmito obcemi: Příbram, Narysov, Třebsko, Modřovice, Nesvačili, Rožmitál pod Třemšínem, Sedlice, Vranovice a Bohutín.

Potřeby pro soutěž: automobil s platným STK a pojištěním, psací potřeby (pero,ostrou tužku, barevný fix), trojúhelník (pravítko), tvrdou podložku (nejlépe karton formátu A 4)

 Organizační pokyny:

Při přejímce zaplatí posádky startovné 300,- Kč, obdrží startovní číslo, poukázky na dojezdový guláš zdarma (každá posádka 2 ks). Soutěžní posádka každého vozidla je dvoučlenná (počet osob ve vozidle není omezen).
V ženské posádce nesmí být přítomen muž starší 14-ti let. Soutěž je rozdělena do dvou etap, pojedou se dvě jízdy zručnosti. Dvě
tajné kontroly budou zaměřeny na dodržování rychlosti jízdy a pravidel silničního provozu. Délka tratě okolo50 km, průměrná rychlost pod 30 km/hod. Jede se za každého počasí.

Vyhlašované kategorie:

Absolutní klasifikace:vítězům bude zapůjčen Putovní pohár města Příbramě (věnovaný starostou města Příbramě) poháry pro 3 nejlepší posádky věcné ceny pro nejlepší posádky dle možností pořadatele

Ženská posádka:                              poháry pro 3 nejlepší posádky
Členové Autoklubu Příbram:            poháry pro 3 nejlepší posádky
Jízdy zručnosti:                                nejlepší řidič, řidička

Přihlášky:

Přihlášku zašlete do 8. října 2016 e-mailem na adresu:

Autoklubpb.@seznam.cz

Přihlášku si lze také stáhnout na facebooku Autoklubu, nebo přímo vyplnit online formulář zde na webu. Potvrzenou přihlášku Vám zpětně zašleme s přiděleným startovným číslem a prováděcími ustanoveními. Počet startujících není omezen, pořadatel přijme všechny včas přihlášené. Soutěž je pořádána dle Řádů AOS

Řády, učebnici AOS a cvičný itinerář najdete na www.AOSCZ.info.

Informace o soutěži:

Zdenka Šenkýřová       tel. 605 746 058

Blažej Nusl                   tel. 606 161 125